Жената, която живее на семейни начала с Боян Петров -

...
Жената, която живее на семейни начала с Боян Петров -
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров броила 50 000 долара за депозит за спасителната акция. Стоте бона от Човека Паяк още не били преведени

Жената, която живее на фамилни начала с Боян Петров - Радослава Ненова, разкри в ефира на предаването " Преди обед " последните детайлности към акцията по спасяването на алпиниста.

" Излетели са хеликоптерите, на място са. Нямам информация сега какво вършат. Знам, че хора са тръгнали също нагоре - спасителите. Те си имат проект за деяние, знаят къде да търсят, има си някакви места. Боян е доста устойчив. Би могъл да направи доста неща горе, с които да оцелее. Естествено не може да го прави безпределно ", сподели тя.

Ненова разкри и детайлности към парите, които би трябвало да се платят за избавителната акция. " В момента би трябвало да се остави депозита. Сумата е 50 000 $. Това е общоприетият депозит за такава акция. Колко средства са получени по дарителската сметка, ще се разбере след края на акцията. Колкото до 100-те хиляди лв., които Човека Паяк - Иван Кристоф даде обещание да подари, те още не са преведени по сметка. Ако има някакви планове най-добре да се свърже с мен. От поста му във фейсбук не намирам информацията, която ми би трябвало. Нямаме още контакт, в случай че действително желае да помогне ще се отзове до някое време през днешния ден. Но на този стадий имаме единствено заявено желание ", сподели половинката на Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР