Жената до изчезналия в Хималаните алпинист Боян Петров Радослава Ненова

...
Жената до изчезналия в Хималаните алпинист Боян Петров Радослава Ненова
Коментари Харесай

Откриха дарителска сметка за спасителната акция на Боян Петров

Жената до изчезналия в Хималаните планинар Боян Петров Радослава Ненова разгласява във Фейсбук сметка за избавителната акция по издирването на българина.
" Не знам до какъв брой е уместно, само че не щеш ли го направих. Сметка за избавителната акция на Боян. След време застрахователите би трябвало да възстановят пари, само че след време не ми прави работа аз имам единствено СЕГА ", написа Радостлава.
Ето и сметката:
Радослава Георгиева Ненова
BG32 UNCR 7000 1523 2695 49
UniCredit Bulbank UNCRBGSF "

Припомняме, че с изключение на издирването с хеликоптер, продължава и интервенцията по земя, която от през вчерашния ден организират трима локални шерпи. Режисьорът Поли Генчева, която в пътува с експедицията и сега е в Катманду, даде настояща информация за нея: " Тази заран получихме известие от базов лагер, че тримата шерпи от през вчерашния ден, както и трима китайски алпинисти са възобновили издирването и са достигнали под лагер 1. За страдание, времето продължава да е неприятно, само че те не престават нагоре. За момента е неразрешено изкачването на другите участници в задачата, до момента в който не свърши избавителната интервенция ".Боян Петров изчезна на 3 май в опит да покори осемхилядника Шиша Пангма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР