Жена в транс внесе смут в центъра на Враца днес.

...
Жена в транс внесе смут в центъра на Враца днес.
Коментари Харесай

КУРИОЗ! Жена в транс в центъра на Враца се качи върху джипа на Веско Културиста, а полицията…

Жена в транс внесе ужас в центъра на Враца през днешния ден. Тя се е качила на покрива на кола и стряска минувачите с несъответстващо държание, оповестява BulNews.
Сцената се разиграва зад бар „ Карамел “. Млада жена е събула обувките си и се е качила върху джип със софийска регистрация. Според врачани, станали очевидци на гледката, дамата е изпаднала в нещо като транс. Тя е усилила музиката в автомобила и се клати напред-назад.
Притеснени хора попитали дамата дали има някакъв проблем. Тя обаче отвърнала, че всичко е наред и траяла да седи със затворени очи. На капака на колата има две бутилки – от бира и кока-кола. Възможно е дамата да е под въздействието на алкохол и не е изключено да реши да се качи в колата и да я подкара.
Последва светкавична реакция от страна на полицията и на мястото дойдоха два екипа униформени. Жената бе свалена от джипа и задържана поради непристойното си държание. Докато униформените опитваха да я укротят обаче, тя не спираше да прави заявления, като една от тях беше, че не се опасява от никого, даже от Бойко Борисов. Поведението ѝ провокира разнообразни реакции у хората, натрупали се в близост, с цел да гледат какво се случва. Някои се стреснаха от нейното държание, а други разясниха обстановката с подигравка.
Оказа се, че автомобилът, върху който тя се бе разположила, е благосъстоятелност на известния врачанин Веселин Вълчанов, прочут в града под Околчица като Веско Културиста. В момента на мястото има дежурен дознател, който работи по случая и неговото документиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР