Жена в рокля може да е спираща дъха гледка, но

...
Жена в рокля може да е спираща дъха гледка, но
Коментари Харесай

Дайте на edna жена рокля и тя ще завладее света: фотографът, чиито мечтателни кадри спират дъха

Жена в рокля може да е спираща дъха панорама, само че има създатели, които извеждат този резултат на последващо равнище.

Сред тях е Кристина Макеева – фотограф от Москва, в чийто фотоси модата си устройва магическа среща с културата и природата . В основата на това чудо стоят съвпадащите цветове и форми на роклите и забележителностите, без значение дали са направени от човешка ръка, или не.

Макеева взима фотоапарат в ръцете си за първи път на 16-годишна възраст и от този момент той не напуща живота ѝ. Светът вижда гения на рускинята с помощта на, където разгласява своите творби и към този момент има над половин милион почитатели.

A post shared by (@hobopeeba) on May 4, 2018 at 10:40am PDT

A post shared by (@hobopeeba) on Jun 1, 2018 at 6:01am PDT

A post shared by (@hobopeeba) on May 30, 2018 at 5:18am PDT

Усетът на Кристина Макеева за нюанси и материи трансформира фрагментите в творби на изкуството, за каквито фотографът счита и самите облекла, носени от моделите пред камерата. За облеклата споделя, че ѝ хрумват друго – от време на време са част от нейния дрешник, а други пъти ги наема или поръчва направата им. Най-важна обаче е композицията:

„ За мен няма нищо по-красиво от рокля, с която вятъра се е заиграл, когато една жена бяга. Това е магия. За това по време на моите пътувания с моите другари и помощници се опитваме да сортираме облекла съгласно пейзажите, с цел да облечем моделите и творим. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР