Жена се е призна за виновна за участие в убийство

...
Жена се е призна за виновна за участие в убийство
Коментари Харесай

Демон, заключен в куфар: Разследват загадъчната смърт на 5-годишно дете в Индиана

Ж ена се е призна за отговорна за присъединяване в ликвидиране на 5-годишно дете, чието тяло било открито в куфар, пренебрегнат в Индиана . Това заяви People. Майката на момчето, която се търси във връзка със гибелта му, към момента е в неопределеност. 

WTHR, WLKY и Courier Journal оповестяват, че 40-годишната Доун Коулман от Шревепорт, щата Лас Вегас, се е признала за отговорна в скрит план за осъществяване на убийството. 

5-годишният Кайро Джордан от Атланта е открит мъртъв в куфар в гората в селските региони на Индиана покрай Луисвил , през април 2022 година Това разкриха от полиция на Индиана в известие, публикувано до медиите.     

Woman pleads to helping stuff 5-year-old’s body in suitcase, hiding it in woods; Victim’s mom believed he was a ‘demon’ and is still on the run

Full story here -->
— Law&Crime Network (@LawCrimeNetwork)
Върху предметите в куфара са открити пръстови отпечатъци на Колман и майката на детето, 37-годишната Дежаун Луди Андерсън, оповестява вестник Courier Journal, базирайки се на полицията. Оттам показват, че телефоните, благосъстоятелност на двете дами, са открити покрай мястото, където е открито тялото на момчето. 

Изданието, базирайки се на писменото изказване за ареста на Колман, оповестява, че двете дами са споделили няколко изявления в обществените мрежи, в които детето е наречено " дявол ". 

В изказване от май 2022 година полицията заяви, че Кайро е умрял вследствие на електролитен дисбаланс, евентуално породен от вирусен гастроентерит. Това се показва и в отчета от токсикологията и аутопсията. Кръвната токсикология на детето е негативна и няма физически контузии по тялото, се споделя в отчета.   

Тялото на Кайро е било открито в наследник куфар , съобщи WTHR. 

Оттам показват, че Коулман ще изтърпи 25 години затвор с петгодишен изпитателен период и ще би трябвало да свидетелства против Андерсън по всяко дело, обвързвано със гибелта на Кайро. 

Полицията не е съумяла да открие Андерсън, само че Коулман е била задържана в Сан Франциско през октомври 2022 г. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР