Жена, решила да заживее в центъра на Варна, се оказа

...
Жена, решила да заживее в центъра на Варна, се оказа
Коментари Харесай

Мним наемодател от Варна прецака жестоко жена

Жена, решила да заживее в центъра на Варна, се оказа грубо прецакана от привиден хазяин.

Десислава Илиева написа в обществената мрежа Фейсбук, че е попаднала на публикация за апартамент, чиято цена била много добра и е съгласно бюджета, с който разполагала. Обявата за жилището била оповестена в няколко групи в обществената мрежа. 

Жената незабавно се свързала с индивида, който предложил жилището. Тя твърди, че неговото име е Ивайло Начев. Мъжът изискал от нея да му изпрати капаро, с цел да се убеди, че потенциалната наемателка има съществени планове.

" Обясни, че имало и други хора, които желали незабавно да го наемат и в случай че желаеме жилището да е за нас - незабавно би трябвало да пуснем капаро, тъй като господинът бил " командировка " и не е в града ", написа Десислава.

Десислава приела изискването на Ивайло и изпратила капаро. Дошло време да се срещнат на уговореното място, но наемодателят не се появил. Десислава твърди, че Ивайло й се обадил по телефона и й споделил, че се е скарал с жена си и няма да отдаде жилището си.



" Преведох пари по Изи Пей и се разбрахме, че ще оправим всичко, когато той се прибере от командировка. Минаха 2-3 седмици от командировката (през това време едни увъртания и какви ли не ангажименти, няма да изпадам в подробности), пристигна време да се срещнем на уговореното място, а точно адреса на жилището. Чакахме, чакахме и господинът най-нагло ми НАПИСА, не се обади, че бил се скарал с жена си и нямали да ни дадат жилището. Каза, че ще ни върне парите, само че когато казахме, че желаеме да се случи незабавно - той отхвърли и сподели, че ще се случи на другия ден ", изяснява Илиева.

Жената е подала тъжба против мнимия наемодател и тогава научила, че той е с условна присъда.

" Решихме да проверим на адреса, който този господин ни уточни, дали има някой. Познайте... хора си живеят там, постройката е благосъстоятелност на двойка, която живее на последния етаж, а подобен апартамент, който ние сме видели на фотоси - не съществува там. Вече бяхме сигурни, че това е машинация ", прибавя тя.

Десислава Илиева се притеснява, че мъжът има и други жилища, които " отдава " в разнообразни групи и работи по същата скица.

" Ще оставя профила, през който си комуникирахме, фотоси на жилището и двата телефонни номера, с цел да предпазим вероятно други хора. Вероятно има и други излъгани на този стадий, само че единствено мога да допускам.

Ивайло Димитров Начев
Телефонни номера - 0878406395, 089392749

Разполагам и с ЕГН-то на господина, само че надлежно то няма да бъде споделено обществено. Благодарение на ЕГН-то, което си даде, с цел да му преведем пари, ние успяхме да подадем тъжба! ", приключва обявата си тя.

Ето и част от коресподенцията сред Десислава и мнимия наемодател:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР