Жена разкри трик за почистване на бели маратонки и стана

...
Жена разкри трик за почистване на бели маратонки и стана
Коментари Харесай

Супер трик, с който старите маратонки ще заприличат на чисто нови

Жена разкри трик за разчистване на бели маратонки и стана известна. Публикацията на на госпожа Хинч във Facebook стана вирусна.

Потребителката качи две фотоси в обществената мрежа. На едната от тях се виждат чифт бели маратонки Nike Air Force 1, покрити с нечистотия от вътрешната страна и извън. На втория фотос са снимани същите обувки, които наподобяват като нови. „ Моят опит да спася маратонките ми беше сполучлив “, написа Хинч.

След това тя разкрива употребяваната от нея техника за измиване. Първо дамата вади връзките и ги слага във вряща вода с избелващо средство и препарат за премахване на петна, след което отстранява мръсотията с четка за зъби. Тя пръска самите маратонки с обезмаслител, след което ги слага във вряща вода с белина и ги избърсва с гъба.

Накрая тя поставя маратонките в пералнята.

Други членове на групата бяха впечатлени от трика на авторката на обявата. „ Изглеждат безусловно като нови “, изненада се един от тях. "Страхотна работа ", похвали я различен.

През април Levi's даде рекомендации по отношение на честотата на пране на дънки. Според специалисти няма потребност постоянно да миете дънките: просто го правете един път месечно. „ Денимът е здрав и устойчив, не е належащо да се пере толкоз постоянно, колкото доста хора мислят. В допълнение, това ви икономисва вода и сила “, обясниха те.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР