Жена от Великобритания сподели, че има две вагини, матка и

...
Жена от Великобритания сподели, че има две вагини, матка и
Коментари Харесай

Уникален случай! Как живее жена с две вагини

Жена от Англия показа, че има две вагини, матка и шийка на матката, само че все пак е приела тялото си, откакто е била диагностицирана с рядко заболяване още в тийнейджърските си години.

Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката, когато отива за контрацептиви на 16-годишна възраст.
-->
Заради това събитие, Шарлот може да зачене с две бебета от двама разнообразни мъже едновременно. Тя също има два цикъла, които контролила с противозачатъчни, и споделя, че и двете вагини са " изцяло функционални ". Въпреки че ѝ лишава няколко години, с цел да се помири със положението си, 23-годишната жена в този момент го вижда по друг метод.

" Казаха ми, че да имам деца ще бъде доста мъчно и това ще включва непрекъснато циркулиране по лечебните заведения и най-вероятно ще се наложи да родя преди термина, с цезарово сечение, защото за плода няма да има задоволително място, с цел да го износя до дъно ", разяснява Шарлот.

В университета обаче тя се научила да живее с по-особеното си положение и даже се научила да се майтапи, че има две вагини, с цел да " разчупи ледовете ". По думите ѝ много от хората показали сериозен интерес към нея и с времето спряла да гледа на феномена като медицински проблем, написа novini.bg.

Освен терзанията, свързани с възможната бременност, положението на Шарлот не се отразява на живота ѝ и тя е привикнала с него.

В момента тя има профил в платформата OnlyFans, от която изкарва към 70 000 паунда месечно. Споделя, че потребителите най-често я питат какво е чувството да прави секс с две вагини, до момента в който други питат и за по-естествени неща, като да вземем за пример по какъв начин пишка.

Шарлот споделя, че това е смяна в живота ѝ в сегашния финансов климат, и тя се гордее, че се устоя сама.

" Определено карам доста пълностоен живот. Винаги съм заета да сътворявам наличие за обществените медии, OnlyFans или просто да пиша с моите почитатели, тъй че срещите към този момент останаха на назад във времето ", разкрива още тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР