Жена от Ню Йорк вече е майка на здраво момченце,

...
Жена от Ню Йорк вече е майка на здраво момченце,
Коментари Харесай

Жена започна да ражда по време на концерт на Пинк

Жена от Ню Йорк към този момент е майка на крепко момченце, откакто ненадейно стартира да ражда на концерт на Пинк в Бостън. 

Анджела Мърсър била в 31-та седмица, когато пътува от Олбъни предходната седмица, с цел да види осъществяването на звездата във Фенуей Парк. Това оповестяват от болничното заведение Brigham and Women, в която тя ражда.

Жената била на пътешестване, с цел да отпразнува рождения ден на майка си Барбара, само че нещата не се случили по проект. 

Малко откакто идва на мястото на концерта, Мърсър осъзнала, че получава контракции. След като се обадила на лекаря си, тя била посъветвана да отиде в болница, само че не ѝ било елементарно да стигне до такава степен. Жените се пробват да намерят транспорт до Brigham and Women`s, само че се затрудняват поради трафика, породен от концерта. Те избират да вървят пешком до болничното заведение, която е на малко повече от километър и половина от Фенуей Парк.

„ Тя и нейното семейство взеха решение, че най-бързият метод да стигнат до Brigham and Women`s е да вървят пешком. Облечени в концертните си тоалети, те стигнаха до нашата болница, където Анджела по-късно роди сина си в NICU на Brigham ", написаха от болничното заведение, представена от People и 24 часа.

В изказване новата майка сподели, че тя и брачният партньор ѝ Ейс са необикновено признателни на изключителния екип в болничното заведение.

И макар че фамилията не успя да се наслаждения на концерта, те споделят, че са получили най-големия подарък – крепко момченце. От болничното заведение назовават бебето Ейсън най-новият и най-млад почитател на Пинк.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР