Жена от Камерун почина трагично от ухапване от силно отровна

...
Жена от Камерун почина трагично от ухапване от силно отровна
Коментари Харесай

Бременна жена почина от ухапване от най-смъртоносната змия в света - след раждане

Жена от Камерун умря трагично от захапване от мощно отровна змия единствено часове след раждането на детето си, съгласно непосилен проблем, оповестен в New England Journal по медицина.

„ Комбинация от систематична отрова от захапване от усойница и произлизащите от това затруднения доведоха до съдбовния излаз при майката “, написа съавторът Яп Бум в публикацията, оповестява Fort Worth Star-Telegram.

Неназованата 25-годишна пациентка, която по това време е била бременна в седмия месец, е постъпила в окръжната болница в Поли с вагинално кървене, коремна болежка и периодически контракции.

Бъдещата родителка разкри, че мощно отровна килимна усойница — която съгласно известията убива повече хора от всеки различен тип на Земята — е ухапала левия й крайник час преди да дойде.

Това накара лекарите да заключат, че нейният вагинален кръвоизлив е породен от захапване от змия, а също по този начин ги подсказаха ниският й брой на тромбоцитите и съществуването на коагулопатия, некадърност да създава кръвни със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР