Жена от Флорида е открила мистериозен труп в двора си.

...
Жена от Флорида е открила мистериозен труп в двора си.
Коментари Харесай

Мистерия! Жена откри в двора си труп, който смая цялата мрежа

Жена от Флорида е разкрила тайнствен мъртвец в двора си. Тя е била толкоз шокирана от находката, че е направила фотоси и ги е споделила в обществените мрежи в опит да реши мистерията за това какъв тип е мъртвото животно, написа "Дейли мейл ".

Кели Гарахан споделя, че приятелят ѝ излязъл да търси кучето им и точно той се натъкнал на натрупа на неидентифицираното съществото в двора.

Както се вижда в голям брой фотоси на Кели, животното има дебела и дълга опашка, зурла със зъби и наподобяващи на пръсти израстъци с нокти и издължен торс. Дължината му е към метър.





"Просто желая да знам какво е това ", добави тя.

В поста си във Facebook тя пита: „ Намерих това в двора ми… някой да е виждал това нещо преди или да знае какво може да бъде? “.

Въпросът провокира голям брой догатки, вариращи от куче до алигатор, койот, видра, Комодски варан и гущер. Някои по-фантастични отговори включваха чупакабра, блатна маймуна, „ очевидно динозавър “ и „ 100% извънземно “.





Кели сподели, че е изпратила фотосите на Комисията за запазване на дивата флора във Флорида за експертно мнение. Организацията отговори, че създанието е просто опосум.

Каквото и да е животното, Гарахан сподели, че мирише толкоз доста, че в този момент заобикаля региона и желае някой да пристигна и да го махне.

Не е ясно какъв брой дълго животното се е разлагало в парцела ѝ.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР