Жена от Джорджия, която излежава доживотна присъда за убийството на

...
Жена от Джорджия, която излежава доживотна присъда за убийството на
Коментари Харесай

Жена от Джорджия, която излежава доживотна присъда за убийство на съпруга, сега също е осъдена за убийство на бивша приятелка

Жена от Джорджия, която излежава доживотна присъда за убийството на брачната половинка си, към този момент е приета за отговорна и за убийството на някогашната си другарка преди повече от десетилетие.

47-годишната Джойс Мари Пелцер беше наказана предишния петък за отвличането и убийството през 2011 година на някогашния й Шондел Маклауд, се споделя в изказване на окръжния прокурор на окръг Декалб.

Тя беше подкрепена в убийството от брачната половинка си Розалин Луис, която Пелцер по-късно намушка до гибел през декември 2018 година, което докара до доживотната присъда, която тя към този момент излежава.

След последната присъда, пандизчията беше неотложно наказан на пожизнен затвор без опция за подмяна.

Луис е оказал помощ на Пелзър да отвлече и убие Маклауд, която е оповестена за изчезнала от майка си на 25 септември 2011 година – малко след преустановяване на насилствена връзка с първия.

Няколко дни по-късно полицията откри автомобила на Маклауд в югоизточна Атланта с брезент и аварийна гума на задната седалка.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР