Жена от Бангладеш с две матки роди близнаци месец след

...
Жена от Бангладеш с две матки роди близнаци месец след
Коментари Харесай

Жена роди близнаци месец след раждането на момченце

Жена от Бангладеш с две матки роди близнаци месец след раждането на момченце, заяви Би Би Си, базирайки се на лекаря на дамата.  20-годишната Арифа Султана родила недоносено момченце в края на февруари. 26 дни по-късно, на 21 март, тя била откарана по неотложност в болница поради болки в стомаха. Прегледът посочил, че е бременна с близнаци. Малко по-късно лекарите направили цезарово сечение. Майката и близнаците – момче и момиче, са в положително здраве и са изписани от болничното заведение четири дни след раждането, съобщи Нова Варна.

``
реклама

Лекарят на дамата – доктор Шейла Подар, изяснява, че фамилията е доста оскъдно и на дамата не е юридически обзор с ултразвук по време на бременността ѝ, по тази причина не е знаела и за съществуването на втората бременност. Жена да има две матки в действителност не се среща толкоз рядко, колкото си мислят хората, разяснява гинеколог от Сингапур. По думите му това се вижда доста ясно по време на обзор с ултразвук. Арифа Султана споделя пред AFP, че е доста щастлива от случилото се и гледа на него като на знамение, само че се тормози по какъв начин ще отгледат трите деца от финансова позиция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР