Жена от Аризона се призна за виновна за това, че

...
Жена от Аризона се призна за виновна за това, че
Коментари Харесай

Жена опита да убие съпруга си с белина в кафето

Жена от Аризона се призна за отговорна за това, че в продължение на месеци всеки ден се е опитвала да токсини кафето на брачна половинка си, сочат правосъдни документи.

Мелъди Феликано Джонсън, която е упрекната в опит за ликвидиране от първа степен, се признава за отговорна по две обвинявания за по-леко закононарушение - прибавяне на отрова или нездравословно вещество към храна или напитка, съгласно правосъдния протокол от Върховния съд на окръг Пима.

Според протокола тя ще бъде наказана на най-много 2 години затвор за всяко от обвиняванията, а произнасянето на присъдата е планувано за 10 май.

Адвокатът на Джонсън, публичен бранител от окръг Пима, не е дал отговор на молбата на CNN за коментар.

Съпругът на подсъдимата, Роби Джонсън, споделил на следователите, че " има вяра, че тя се е пробвала да го убие, с цел да получи обезщетение при гибел ", съгласно правосъдния отчет.

Роби Джонсън споделил, че за първи път е забелязал противен усет на кафето си през март 2023 година, до момента в който е бил военнослужещ, ситуиран в Германия, се споделя в документа.

Роби Джонсън споделил на детективите, че е употребявал лентички за тестване на басейни, с цел да откри, че кафеварката му " демонстрира високи равнища на хлор " , и е сложил скрити камери, които съгласно известията са уловили Мелъди Джонсън да излива белина в резервоар и да излива наличието на този резервоар в кафеварката, разкриват следователите. 

Роби Джонсън споделил на следователите, че се преструва, че продължава да пие кафето, с цел да може да изчака, до момента в който се върнат във военновъздушната база " Дейвис Монтан " в Тусон, преди да подаде сигнал в полицията.

През август Мелъди Феликано Джонсън е била упрекната в опит за ликвидиране от първа степен, опит за нахлуване с утежняващи условия и отравяне на храна или питиета.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР