Жена на средна възраст преживя страшен кошмар на път за

...
Жена на средна възраст преживя страшен кошмар на път за
Коментари Харесай

Извратен тип дебне софиянки по тъмните улички

Жена на междинна възраст претърпя заплашителен призрачен сън на път за дома си. Страховитата ѝ история показа щерка ѝ във Facebook.

Около 12 часа в неделната вечер в столичния кв. „ Хиподрума” чужд мъж е тръгнал след дамата, нападнал я е в тил в региона на един от питателните магазини и след нанасяне на удар, се опитал да ѝ смъкна панталоните.

От по-страшна развръзка дамата се отървала с помощта на трима младежи, които с появяването си очевидно са тормозили нападателя и са я изпратили до дома ѝ, написа Блиц.

Ето ѝ цялостния текст на поста ѝ:
„ Снощи, към 12, чужд мъж е последвал майка ми от Ниагара, нападнал я е в тил в градинката до магазин Дар /там си е тъмно/. Запушил ѝ е устата след нанасяне на удара и се е опитал да ѝ смъкна панталоните. Описание нямаме, защото майка ми към момента е в потрес, било е мрачно и така нататък

Две момчета и едно момиче, почти към 20-те, мисли майка ми, са се появили, с помощта на тях е добре тя. Изпратили са я до блока и са ѝ дали кърпички да попие кръвта. Надявам се да са тук в групата и да мога да се видя с тях, с цел да им благодаря, майка ми също, а и да им задам няколко въпроса. Особено в случай че са видели нещо, което да помогне на следствието.

Мерси доста душици, че сте съдействали!

Оглеждайте се, хора”, приканва Теди.

Оказва се, че майката на младата жена не е единствената дама, потърпевша в региона. Възрастна столичанка споделя, по какъв начин преди 3 седмици, вадейки портмонето си да заплати в магазина, към който се е разиграло нападението, стоящият до нея към 40-50 годишен висок мъж и викнал: дай 10 лв..

„ Аз му отговорих, че няма да му дам и той ме изпраска с все мощ по гърба, та едвам не паднах!
Аз съм на 70 години.

После разбрах, че бил шизофреник, живеещ против магазина - брат му го гледал, само че наподобява е във " фаза " и е нападателен - може да е той...”, споделя още тя.

„ Преди 2 седмици ми се случи доста сходна преживелица в парка на Ритуална. 11 часа вечерта, в тъмна алейка. Не ме удари, само че ми бръкна под полата и започнах да крещя по него, по-късно си продължи по пътя. Подала съм сигнал в 6-то районно, търсят го.

Заловиха един за сходни нападения в региона, само че не беше той. Явно са няколко, което е още по-притеснително. Купувайте средства за самозащита и ги дръжте на разположение, в случай че обикаляте квартала по мрачно, ще им се стъжни...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР