Жена на около 70 години почина в болница след падане

...
Жена на около 70 години почина в болница след падане
Коментари Харесай

Фен на Роби Уилямс почина след падане на концерт в Сидни

Жена на към 70 години умря в болница след рухване на концерт на Роби Уилямс в Сидни предишния четвъртък.

Тя падна на шест реда седалки по време на шоуто на Allianz Stadium и получи съществени пострадвания на главата.

Жената е откарана по неотложност в близката болница, където е сложена в изкуствена кома. Медицинските управляващи потвърдиха във вторник, че тя е умряла.

Британският артист не е коментирал случая, който се случи в първата вечер от австралийското му турне XXV.

Инцидентът е станал след края на шоуто, когато хиляди гости са се изчерпвали, сподели представител на стадиона.

„ Вместо да употребява стълби, дамата се опита да премине през редовете за сядане. Тя загуби опора и падна ", сподели представителят съгласно отчета на Sydney Morning Herald.

" Това е извънредно печален случай и нашите мисли и стремежи са с патрона и тяхното семейство през това време. "

Относно 40 000 почитатели посетиха шоуто на 16 ноември. Британската поп звезда - която е обект на неотдавна публикуван документален филм от четири елементи на Netflix - следва да свири в Мелбърн в сряда.

Миналия петък, 23-годишен почитател умря на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, откакто колабира в жегата. Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по неотложност в болница, където умря от сърдечен арест.

Семейството й сподели, че търси отговори след известия, че уредниците на концерти са забранили на посетителите да носят във вода на шоуто макар изискванията на горещината.

Суифт отдаде респект на фена, като сподели, че е „ опустошена “ и „ разрушена “ от гибелта. Тя написа в Instagram: „ Тя беше толкоз необикновено красива и прекомерно млада “.

Видеоклипове в обществените медии също демонстрираха по какъв начин Суифт раздава бутилки вода на почитателите си по време на шоуто и режисьорската защита, с цел да даде вода на почитателите.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР