Жена на каишка - предаването "Ничия земя" по Нова тв

...
Жена на каишка - предаването "Ничия земя" по Нова тв
Коментари Харесай

Чочо и Ангела - двойката, която скандализира страната

Жена на каишка - предаването "Ничия земя " по Нова тв разшири още повече картината за Чочо и Ангела - ексцентричните влюбени, разхождащи се с каишка. Той е пловдивчанин, тя е от Смолян, само че живее в Пловдив.
Както е съвременно да се споделя, те взривиха обществените мрежи през лятото, появявайки се в Слънчев бряг - емблемата на разгулния живот - на каишка. Тя беше на каишката, а той - на другия й край. Ексцентричност, неблаговиден опит за привличане на внимание, обществено оскърбление или чудноват метод да засвидетелстваш обич и обвързаност?

Елена Чопакова споделя една история, която ще възбуди интерес у психолози, психиатри, анализатори, феминисти, фетишисти, домакини, мачовци и елементарни зяпачи.

Дали ги разбирате или не - синджирът радостно подрънква, до момента в който челюстите на хората увисват по улиците на Пловдив. Нашата голяма изненада от диалога с Чочо и Ангела е, че те не желаят да показват разврат, а моногамност. Синджирът не е иго, а партньорство. Каишката за тях наподобява на халка. Може би всички сме на каишки, единствено веригата на някои от нас е задоволително дълга, с цел да я бъркаме със независимост. Може би каишката топли, а не стяга. Може би Чочо и Ангела са доста по-щастливи от двойките с невидими каишки. Може би - времето ще покаже дали веригата няма да се скъса.

Ако има някаква поука в този епизод на "Ничия земя ", то тя би била, че Ангела - дамата на каишка, дава един вероятен отговор на безконечната и неразгадана мистерия какво желаят дамите - може би дамите желаят сигурност, а не независимост.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР