Жена на 68 години е настанена в УМБАЛ Проф. д-р

...
Жена на 68 години е настанена в УМБАЛ Проф. д-р
Коментари Харесай

Жена на 68 години е получила инсулт по време на шофиране

Жена на 68 години е настанена в УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " след злополука, като за живота ѝ има заплаха. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Вчера, малко след 10:00 ч. сутринта, в старозагорското село Богомилово се е движил лек автомобил " Сеат ", ръководен от дамата, разяснява Българска телеграфна агенция. Поради неизяснена  към оня миг причина тя е изгубила надзор над автомобила, който се отклонил вляво по посоката на придвижването и се блъснал в дирек от електропреносната мрежа. Жената е откарана в УМБАЛ - Стара Загора, където след обзор е открит вътрешномозъчен кръвоизлив (инсулт). Настанена е за лекуване, има заплаха за живота ѝ. В бранша ”Пътна полиция ” при ОДМВР - Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане.

Kaкто Българска телеграфна агенция заяви, 11 души са ранени при произшествия в страната през миналото денонощие. Тежките пътни произшествия за последните 24 часа са осем.

От началото на ноември при 370 тежки пътнотранспортни катастрофи в страната са починали 24-ма души и са ранени 482-ма. От началото на годината  475 души са починали и 8121 са ранени при 6215 тежки пътни случая. В съпоставяне с данните от същия интервал на предходната година жертвите на пътя са със 17 повече.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР