Жена на 68 години е била уцелена от стрелец с

...
Жена на 68 години е била уцелена от стрелец с
Коментари Харесай

След хорото: Гръмнаха и пешеходка в Шумен

Жена на 68 години е била уцелена от стрелец с пневматичен револвер, до момента в който си вървяла по улицата в Шумен. Пострадалата е откарана в болничното заведение в града без заплаха за живота. Инцидентът стана единствено дни, откакто в първите часове на новата година жена в Ловеч беше простреляна с револвер, до момента в който играеше на новогодишно хоро пред блока. МВР-шефът Христо Терзийски сподели, че стрелбата по нея е била директна и прикани стрелеца да се съобщи самичък.

Към 5 по здрач в понеделник на телефона в дежурната част на ОДМВР - Шумен се обадили от Спешното поделение на МБАЛ - Шумен с информация за призната пациентка с неогнестрелна рана.

На място в болничното заведение за изясняване на случая незабавно бил ориентиран полицейски екип. При осъществената инспекция било открито, че 68-годишната жена е с рана, породена от сачма в региона на тила. По нейно пояснение тя потърпевша на ул. " Македония ".

Проведени са незабавни дейности, по време на които причинителят, 39-годишен локален гражданин, е открит. Изяснено било, че при боравене с пневматичен револвер марка „ Елит 2 “ по несъобразителност създал изстрел и улучил преминаващата жена.

68-годишната шуменка е настанена за лекуване в МБАЛ, без заплаха за живота. Работата по почналата инспекция за осъществено закононарушение по член 130 алинея 1 от Наказателен кодекс продължава, заяви представителят на ОДМВР Ася Йорданова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР