Жена, която притежава вътрешна цялост и тайни, за които никой

...
Жена, която притежава вътрешна цялост и тайни, за които никой
Коментари Харесай

Само с един поглед: Как всяка жена може да контролира мъжете с очите си

Жена, която има вътрешна целокупност и секрети, за които никой не знае, наподобява уверена, леко загадъчна и хитра. Няма по какъв начин да не притегля мъжете.

В една връзка мнението на такава жена се чува, тя е уважавана и оценена. Тя може да каже какво не ѝ харесва напряко в лицето. А когато си хареса нещо, в очите ѝ стартират да прехвърчат искри. И мъжът желае от ден на ден и повече да угажда на такава жена. Защото за нея е забавно да се живее, забавно е със самата нея. Настроението ѝ може да се трансформира, само че тя не се опасява да го покаже, както и характера си. Тя е жива, същинска, само че в това време има здрави граници и не разкрива всичките си карти.
Женският взор е отражение на женската душа, на положението ѝ.

 жена

Ето за какво, когато една жена е заседнала в предишното или от време на време „ бяга “ в него, мисли и усеща в предишното, изпитва възмущение от неприятно прекарване, погледът ѝ е или унищожен, загубен, или бягащ. Този тип дами най-често са подценявани от мъжете в тълпата.

За дамата от този вид е мъчно да си откри заслужен мъж или да откри съществени връзки. Тя като че ли не съществува сама по себе си. Ако такава жена има сътрудник, то той постоянно е доста себелюбив и нарцистичен. За такава жена е мъчно да доближи до огромни благоприятни условия, приятните изненади се случват извънредно рядко. Жена с подобен външен тип е доста подвластна от мнението и утвърждението на другите.

 жена

Тя като че ли постоянно живее живот, който не е нейният, осъзнавайки, че нейният същински е някъде близо, само че към момента е недосегаем. И няма да е наличен, до момента в който не промени вътрешното си положение. Като гледа по какъв начин е на открито, приема го, само че осъзнава какъв брой доста това краде от личното ѝ благополучие. 

В това положение няма съпоставения, няма минало, няма възмущение. В такова положение има приятна отмереност или удовлетворение сега и интерес и очакване на бъдещето, доверие и възприятие за сигурност. А когато към това положение се добави и умеенето да си мълчи, когато би трябвало, се ражда оня доста мекушав тип, за който стана дума първоначално.

Очите в действителност са огледалото на душата. Погледът е огледало на положението и или е магнит, или е отбиване, или е загадъчност.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР