Жена, която оцеля след автомобилна катастрофа, въпреки че й беше

...
Жена, която оцеля след автомобилна катастрофа, въпреки че й беше
Коментари Харесай

Стюардесата, дадена на 0,5% шанс за оцеляване след ужасяващ удар, получава нов живот

Жена, която оцеля след автомобилна злополука, макар че й беше даден единствено 0,5% късмет за оцеляване, се надява да въодушеви другите след нейното чудодейно възобновяване.

29-годишната Лорън Фийни от Глазгоу е взела участие в ужасяваща злополука в новогодишната нощ на 2019 година, когато колата, в която е пътувала, се е сблъскала с 32-тонен камион. Лорън таман беше почнала мечтаната си работа като член на кабинния екипаж на British Airways в Лондон, когато се случи злополуката.

Тя претърпя тежки пострадвания, в това число 26 счупени кости, увреждане на очите, вътрешен кръвоизлив и увреждане на мозъка, а тялото й беше разказано като „ като желе “, когато беше избавена от останките. Тримата й сътрудници от BA, които също са били в колата, не са оживели в злополуката.

Лорън сподели: „ Не мога да си спомня нищо. Когато чуя какво се е случило, е като да чувам история за някой различен или да виждам телевизионно шоу. Беше извънредно, тъй че може би е по-добре по този начин метод. " След като прекара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР