Жена, която е заговорила да убие насилничката си майка, говори

...
Жена, която е заговорила да убие насилничката си майка, говори
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар, която уби насилничката си майка, наруши мълчанието с искане за прошка

Жена, която е заговорила да убие насилничката си майка, приказва за съжалението си, откакто беше освободена от пандиза, и по какъв начин тя прости и на майка си, и на себе си.

Джипси Роуз Бланчард, на 32 години, страдаше години наред от ръцете на Дий Дий, който имаше психическо разстройство синдром на Мюнхаузен посредством прокурист – при което някой търси внимание, като симулира болест на дете, за което се грижи.

>

Джипси беше подложена на 30 ненужни интервенции, в това число премахване на слюнчените й жлези и слагане на сонда за хранене, и беше принудена да се показва като прикрепен към инвалидна количка неработоспособен с мускулна дистрофия и левкемия.

През юни 2015 година тя заговорничи с приятеля си да убие майка си – криейки се в банята, до момента в който Никълъс Годеджон намушка Дий Дий, 49, 17 пъти в дома им в Мисури, Съединени американски щати.

Джипси беше вкарана в пандиза за второ- степен ликвидиране при положение, който шокира света. Освободена преди 10 дни, след осем години и половина от 10-годишна п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР