Жена казва, че сега е изключително уплашена за психичното здраве

...
Жена казва, че сега е изключително уплашена за психичното здраве
Коментари Харесай

Мама, ужасена от отговора със седем думи, който насилникът даде на сина си, който се опитваше да намери приятели

Жена споделя, че в този момент е извънредно уплашена за психологичното здраве на дребния си наследник, откакто един от съучениците му е бил нечовечен с него. И тя попита други консуматори на обществените медии дали има право да се разстройва. Майката разкри в Reddit, че шестгодишният й наследник е помолил собствен съученик да играе с него в междучасието, само че е получил фрапантен отговор от другото учениче.

Но нейният наследник, който към този момент има проблеми при свързването с неговата група връстници, му е казано: „ Ти си толкоз скучен, би трябвало да се самоубиеш “. Жената сподели, че това в действителност я е разплакало, само че други плакати споделят, че въпреки да схващат болката както на нея, по този начин и на сина й, това е обикновено за курса за деца на тази възраст.

Жената, която работи в същата учебно заведение, изясни: „ Загубен съм. Не мога да си спомня последния път, когато плаках толкоз доста. Шестгодишният ми наследник имаше компликации в намирането на другари тази образователна година. Работя в учебно заведение и вижте от първа ръка по какъв начин той се пробва да играе с други...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР