Жена, чиято внучка беше бита и натъртена от подъл насилник,

...
Жена, чиято внучка беше бита и натъртена от подъл насилник,
Коментари Харесай

Hero nan спаси бебето внучка от насилник, след като забеляза ужасяваща табела на погребението на майка й

Жена, чиято внучка беше бита и натъртена от лицемерен принудител, откакто майката на детето умря от рак, се надява той да изгние зад решетките.

56-годишната баба сподели, че е била подложена на три години пъкъл, откакто й е избавила бебето. Миналата седмица болният Марк Танахил, на 38 години, беше приет за отговорен по две обвинявания в шерифския съд в Килмарнок предходната седмица. Той беше направил тримесечно царуване на гнет върху бебето, което остави дребното дете със счупени ребра и строшен череп.

Горкото момиче, чието име не може да бъде посочено, с цел да се отбрани самоличността й, беше извънредно разочаровано откакто майка й трагично умря от рак през август 2021 година, единствено осем седмици след раждането. 34-годишната майка е била бременна в 30-та седмица, когато е била диагностицирана с рак на яйчниците, откакто медиците са разкрили 20 см израстък.

Тя беше принудена да роди своето знамение момиченце прибързано на 34 седмици и умря осем седмици по-късно. Понякога Танахил ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР