Жена, чието бебе е родено с глава, приличаща на топка

...
Жена, чието бебе е родено с глава, приличаща на топка
Коментари Харесай

Жена, ужасена след раждането на бебе с глава, оформена като топка за ръгби

Жена, чието бебе е родено с глава, наподобяваща на „ топка за ръгби “, показа терзанията си и в този момент е на задача да увеличи осведомеността.

Джесика Корнър забременя с второто си дете и споделя, че е била изключително щастлива, само че до момента в който е раждала, майката е останала да се усеща зле от боязън. 36-годишната жена от Рочестър, Кент, незабавно видя главата на бебето си, наподобяваща на топка за ръгби, и се тормози, че нещо извънредно се е случило по време на раждането.

Въпреки че лекарите в началото не се притесняваха, майката страховете набъбнаха, защото дребният Оливър, който към този момент е на две години, стартира да има „ изтощително “ главоболие и проблеми с постигането на стадиите си, като седене, пълзене и вървене. Сега тя споделя тяхното тестване в опит да увеличи осведомеността и да предизвести другите родители постоянно да търсят отговори, преди да е станало прекомерно късно.

„ Опитвах се да му се удивлявам постоянно, когато спи умерено, само че не можех да се отърся от него фактът, че главата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР