Жена брутално убива 5 новородени кученца в добричко село.Животните са

...
Жена брутално убива 5 новородени кученца в добричко село.Животните са
Коментари Харесай

Обвиниха жена, че е убила 5 новородени кученца, тя отсече: Не бях аз. Те зяпаха гладни и почти умрели!

Жена брутално убива 5 новородени кученца в добричко село.

Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани. Те подозират старата си съседка. Полицията и прокуратурата към този момент работят по случая.

Всичко се е случило в двора на Мария Борисова. Тя твърди, че заварила старата си съседка да стои до новородените с железна пръчка в ръка.

" Влязла е в двора ми, без аз да знам. Лъже, че ме е извикала. Влязла и с арматура умъртвила кученцата. Бяха шест, само че единствено едно оцеля ", споделя Мария.

След случилото се тя подава сигнал в полицията.

Съседката е 84-годишната Пенка Василева. Тя отхвърля да е посягала на животните.

" Не съм ги умъртвила аз. Те зяпаха гладни и съвсем умрели от апетит. С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз единствено ги шибнах малко и толкоз беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, тъй като ми изяде кокошката. Но когато отидох, майката я нямаше ", споделя Василева.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане. Назначена е ветеринарномедицинска експертиза. Уведомена е и прокуратурата. А стопанката на убитите кучета упорства за правдивост, съобщи NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР