Жена беше в едноседмична кома, след като посети лекарите поради

...
Жена беше в едноседмична кома, след като посети лекарите поради
Коментари Харесай

Жена мислеше, че кашлицата й е причинена от тютюнопушенето, но се оказа в едноседмична кома

Жена беше в едноседмична кома, откакто посети лекарите заради кашлица - и се оказа, че е тъй като на рядко заболяване на кръвта.

Майка Трейси И'ансън беше призната в болница " Роял Престън " поради, съгласно нея, зараза на гръдния панер или кашлица, породена от навика й да пуши 10 пъти дневно. След това 49-годишната жена беше откарана по неотложност в друга болница, откакто загуби схващане в колата за спешна помощ, където беше сложена в изкуствена кома за една седмица.

Когато се разсъни, й споделиха, че страда от рядко, животозастрашаващо положение на кръвта, наречено тромботична тромбоцитопенична пурпура (ТТР). Състоянието, което предизвиква дребни кръвни съсиреци в тялото, визира към шест на милион души, съгласно NHS.

Сега в ремисия и приема аспирин и фолиева киселина всеки ден, Трейси се надява да увеличи осведомеността за малко известно разстройство. Тя сподели: „ Не си припомням нищо друго, с изключение на когато се разсъниха седмица по-късно. Беше необичайно. Не знаех какво се случва, не можех да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР