Жена беше обвинена в измама с обезщетения, след като беше

...
Жена беше обвинена в измама с обезщетения, след като беше
Коментари Харесай

Жена, „твърде болна, за да ходи“, заснета по време на „редовни“ 5-километрови бягания и „измамени данъкоплатци от £67k“

Жена беше упрекната в машинация с компенсации, откакто беше видяна да прави постоянни мини маратони, откакто твърдеше, че може “ т върви.

Аннет Бонд прекара съвсем 10 години, с цел да измами данъкоплатците за големите 67 062,50 английски лири, макар че беше трудоспособна. В молбите си за компенсации тя твърди, че подвижността й е нарушена, откакто през 2004 година е била диагностицирана с множествена склероза.

В Шерифския съд в Пърт нейната майка Елизабет Бонд, на 68 години, сподели на правосъдните заседатели, че щерка й постоянно спортува като средство за битка със положението. Видеозаписи, пуснати в съда, демонстрират Бонд, облечена в екипировка с висока видимост, до момента в който се състезава за 5k бягания през село Стенли в Пъртшър, където живееше.

Скот Ходж, 54, следовател в отдела по труда и пенсиите, сподели, че не е лишило доста време на екипа да се откаже от интервенцията си по наблюдаване, тъй като са събрали толкоз доста доказателства против нея толкоз бързо. Съдът чу, че са паркирал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР