Желанието на западните страни да победят Русия днес придобива много

...
Желанието на западните страни да победят Русия днес придобива много
Коментари Харесай

Патриарх Кирил: Всяко желание да се унищожи Русия ще означава край на света

Желанието на западните страни да победят Русия през днешния ден придобива доста рискови форми, само че всевъзможни опити за неговото реализиране ще значат завършек на света. Това съобщи патриархът на Москва и цяла Русия Кирил след литургия в Богоявленската катедрала в Елохово, съобщи ТАСС.

" Днес пораждат огромни закани за света, за нашата страна и за целия човешки жанр. Желанието да бъде победена Русия придобива доста рискови форми. Молим се на Господ да вразуми безумните и да им помогне да схванат, че всяко предпочитание да унищожат Русия ще значи завършек на вета ", съобщи той.

Патриархът добави, че Русия има мощни оръжия и е населявана от доста могъщи хора, които постоянно са били стимулирани за победа. Според него през днешния ден " някои безумци " мислят, в сегашните условия Русия може да бъде победена или преформатирана, т.е., на жителите ѝ да бъдат наложени някакви нови полезности, които " даже не може да бъдат посочени полезности ".

" Живеем в обезпокоително време, само че имаме вяра, че Господ няма да изостави съветската земя, че Русия ще има сили при положение на нужда да отбрани своята земя и своя народ. И, дай, Боже, да не се стига о такова изясняване на връзките - дано Господ да сдобри всички, да ги успокои и да им помогне да работят дружно с цел да стане светът по-добър ", добави патриархът.

 

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР