Желанието на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп да

...
Желанието на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп да
Коментари Харесай

Мечтата на Тръмп за стена с Мексико може да спре инвестиция от $5,2 милиона в България

Желанието на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп да построи стена по границата с Мексико заплашва инвестиция от $5,2 милиона в България.

С цел да подсигури финансирането за грандиозния план, който оказа помощ за избирането му, стартира преразглеждане на военните планове в страната и чужбина. Сред тях е и построяването на склад за боеприпаси, които би трябвало да бъде издигнат във военната база в " Ново село " у нас.

Списъкът включва стотици планове, а общата им стойност е цели $6,8 милиарда. Все още не е взето решение кои планове ще бъдат спрени - или дали изобщо ще има такива. От документа излиза наяве, че в случай че Тръмп получи парите за създаване на стената, няма да има потребност да бъдат спирани планове.

В листата е и плануваното възобновяване на военновъздушната база " Михаил Когалничеану " с $21,6 милиона, както и планове в Гърция на стойност $47,8 милиона.

Наскоро стана ясно още, че Тръмп и администрацията му обмислят да желаят от съдружниците да заплащат цялостните разноски за американските военни на тяхна земя, плюс 50 % от горната страна поради " привилегията ". /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР