Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен

...
Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен
Коментари Харесай

Опитите на Асен Василев за рекет ще доведат до влошаване на дипломатическите ни отношения със страни от Европа

Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен Василев, да рекетира компанията " Газпром " може да докара до съществени стопански и дипломатически последствия. Подобни действия мога да оставят дълготраен отрицателен отпечатък върху интернационалния престиж на страната ни.

Нашата съседка Сърбия и Унгария - наш съдружник в Европейски Съюз и НАТО, оповестиха, че това е вражески акт от страна на България. Това държавно управление е толкоз нездравословно, че дориуспява да ни скара с нашите съдружници и съседи.След изцяло провалена политика към Северна Македония, държавното управление е на път да ни вкара в неприятни връзки с Унгария и Сърбия.

Видимо е, че тези ръководещи нямат никакво желание да следват националния интерес на България и с лека ръка извършват всяка повеля от американското посолство.Всички тези дейности на държавното управление на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ имат еднаединствена цел, а точно рафинерията в Бургас да бъде продадена на турско-американски консорциум. Искат да откраднат тази рафинерия като я трансферират на турци и американци, от които България да стане подвластна.

Пределно ясно е на всички, че това държавно управление е извънредно нездравословно за България, нездравословно за нашите съюзнически връзки, нездравословно за стопанската система и нездравословно за бъдещето на енергетиката в страната ни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР