Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на Фермата,

...
Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на Фермата,
Коментари Харесай

Осипова бяга от съда във „Фермата“

Жанета Осипова е огромната звезда в новия сезон на " Фермата ", научи HotArena. Победителката от " Мис Плеймейт " ще се впусне в голямо предизвикателство. Русото прелъщение към този момент оре, дои крави и овце и прави всевъзможен различен селски труд, с цел да успее да се пребори за огромната премия от 100 бона.

Жанета получава покана да влезе в риалитито още при започване на годината. След дълго мъдруване плеймейтката дава зелена светлина на продуцентите Иван и Андрей.Двамата ортаци желаят да покажат, че и девойките от кориците на еротичните списания могат да правят всякаква работа, а освен да се гримират и да чупят стойки.С присъединяване си Жанета счита да стане още по-разпознаваема в всемирски живот. Осипова не желае да бъде обвързвана единствено с момиче, изгряло от " Плеймейт ", а като жена, която може всичко.На Осипова не й непозната селската работа. Животът й не е като от приказките. Тя израства на село в Гара Бов. Като дребна е ходела по нивите.

" България Днес " потърси сексапилната русокоска, с цел да удостовери информацията.

" Ще вземам участие в нов план - разгласи Осипова. - Не мога мога да кажа кой е ", добави още топ хубавицата, само че е ясно, че това е " Фермата ", защото единствено този план стартира преди дни за разлика от " Игри на волята ", чиито фотоси текат към този момент над три седмици.

Осипова ще употребява времето във " Фермата ", с цел да избяга и от абсурда, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова.Плеймейтката инсценира побой и непосредствено упрекна коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск против сексбомбата на стойност 50 бона. " Май Жанета се скри в чужбина, с цел да избяга от правораздаването ", разкрива Боршукова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР