Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на "Фермата",

...
Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на "Фермата",
Коментари Харесай

Плеймейтка бяга от съда във Фермата

Жанета Осипова е огромната звезда в новия сезон на "Фермата ", научи "България през днешния ден " от екипа на шоуто. Победителката от "Мис Плеймейт " ще се впусне в голямо предизвикателство. Русото прелъщение към този момент оре, дои крави и овце и прави всевъзможен различен селски труд, с цел да успее да се пребори за огромната премия от 100 бона. Жанета получава покана да влезе в риалитито още при започване на годината. След дълго мъдруване плеймейтката дава зелена светлина на продуцентите Иван и Андрей.

Двамата ортаци желаят да покажат, че и девойките от кориците на еротичните списания могат да правят всякаква работа, а освен да се гримират и да чупят стойки. С присъединяване си Жанета счита да стане още по-разпознаваема в всемирски живот. Осипова не желае да бъде обвързвана единствено с момиче, изгряло от "Плеймейт ", а като жена, която може всичко. На Осипова не й непозната селската работа. Животът й не е като от приказките. Тя израства на село в Гара Бов. Като дребна е ходела по нивите.

"България през днешния ден " потърси сексапилната русокоска, с цел да удостовери информацията. "Ще вземам участие в нов план - разгласи Осипова. - Не мога мога да кажа кой е ", добави още топ хубавицата, само че е ясно, че това е "Фермата ", защото единствено този план стартира преди дни за разлика от "Игри на волята ", чиито фотоси текат към този момент над три седмици.

Осипова ще употребява времето във "Фермата ", с цел да избяга и от абсурда, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова.
Плеймейтката инсценира побой и непосредствено упрекна коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск против сексбомбата на стойност 50 бона. "Май Жанета се скри в чужбина, с цел да избяга от правораздаването ", разкрива Боршукова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР