Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон

...
Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон
Коментари Харесай

Бащата на Жанета Осипова я зарязал като малка

Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон на „ Фермата ”, видя HotArena. 

Сексапилната русокоска се снабди с известност около състезанието „ Мис Плеймейт ”, който завоюва през 2018 година, и от този момент името й постоянно е забърквано в шумни кавги.

Тя не крие, че разчита главно на външния си тип, с цел да пробива в живота, само че се надява в предаването да покаже и други качества. „ Продавам визията си, с цел да прехранвам се, само че бих желала да съм част от предишните времена, когато материалното не е било водещо, а думите „ чест ” и „ достолепие ” са имали стойност ”, призна искрено новата риалити звезда.

Във вените на Жанета не тече единствено българска кръв. Баща й е руснак и на него дължи ексцентричната си фамилия. За страдание, той напуснал живота на щерка си, когато тя била единствено на 2 години. Тръгнал си без пояснения и последвали доста сложни времена за фамилията, написа Галерия. 

„ Детството ми беше извънредно тежко. Татко ни напусна, когато бях напълно дребна. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят образец за подражателство. Много е мощна и борбена. Работила е всичко - сервитьорка, гладачка – какво ли не, единствено, с цел да има пари у нас... ”, връща лентата на спомените Осипова. С майка й и баба й били толкоз небогати, че имало дни в които ядели единствено самун и зеленчуци от градината. 

Когато навършила 18, тя почнала да търси родителя си и го разкрила, но по този начин и не съумели да се сближат. „ Срещнахме се, желаех да го опозная, само че във времето не можахме да продължим връзката си и с днешна дата не сме близки. За мен той е изцяло непознат човек ”, споделя плеймейтката.

Тя също е работила какво ли не, с цел да се издържа – била е сервитьорка, крупие в казино, подвизавала се и като танцьорка на стълб. Слуховете сочат, че се среща със състоятелни мъже за пари, само че тя ги отхвърля. Блондинката няма никакви терзания да се демонстрира без облекла и по тази причина решила да взе участие в състезанието „ Мис Плеймейт ”, който завоюва преди 2 години.



Иначе Жанета е признавала, че най-дългата й връзка е траяла 9 години. Тя била едвам на 16, когато заживяла с първото си гадже, без да има позволение от майка си. Родителката й вдигнала ръце и не съумяла да повлияе на опърничавата си дъщеря. „ Отношенията ми с този мъж бяха съществени. През първите години родителите му се грижиха за мен като че ли съм тяхно дете, за което съм им доста признателна. Майка ми обаче доста страда. Впоследствие се разделихме, само че си останахме положителни другари ”, споделя Осипова. Тя даже се омъжва за избраника си, само че след брака им нещата не потръгват, стартират ежедневни кавги и двойката се разделя. 

Тя не крие, че е правила някои усъвършенствания във визията си, само че като цяло смята себе си за натурална хубавица. Надувала си е устните, дългата й руса коса не е естествена, само че най-сериозната намеса е интервенцията на обонятелния й орган.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР