Жълт код за почти цяла Южна България е обявен за

...
Жълт код за почти цяла Южна България е обявен за
Коментари Харесай

Снегът идва, а после става минус 15! Вече има официално предупреждение!

" Жълт " код за съвсем цяла Южна България е разгласен за на следващия ден. Пловдив и региона не вършат изключение. В планинската част от региона ще бъде с умерени снеговалежи, в композиция с увеличаване напразно от север-североизток към края на деня и през нощта против петък, ще има условия за виелици и навявания. Образуване на снежна завивка - до 10-15 см.

В петък от север преваляванията ще стартират да стопират, най-късно в Рило-Родопската област и югозападните региони. Ще остане прохладно. Застудяването ще продължи. В събота слаб сняг ще превалява към момента тук-там в Югоизточна България, над северозападната част от страната облачността краткотрайно ще се раздра. Вятърът ще отслабне. Ще бъде студено, с негативни дневни температури. В неделя и понеделник с увеличаване напразно от северозапад, в © Източна България от север, ще нахлува нова порция леден въздух.

Главно в Северна България и планините ще превали слаб сняг. Във вторник вятърът последователно ще отслабне. Ще доминира облачно време, съвсем без превалявания, студено. В сряда облачността ще се раздра и ще намалее, в обособени региони и вятърът ще стихне. Минималните температури ще са още по-ниски, тук-там и под минус 15°.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР