Жълт код за обилни валежи е обявен в Бургас за

...
Жълт код за обилни валежи е обявен в Бургас за
Коментари Харесай

Дъждовен четвъртък, ето в кой град е обявен жълт код за валежи

Жълт код за значителни превалявания е разгласен в Бургас за през днешния ден, 2 ноември. Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
 нимх жълт код бургас Национален институт по метеорология и хидрология
През деня  доминира облачно време. Ще има превалявания от дъжд, на повече места и по-продължителни в Източна България, в обособени региони количествата там ще са обилни. След обяд преваляванията от запад на изток ще отслабват и стопират, облачността ще стартира да се раздира. През нощта против петък преваляванията и в крайните източни региони ще спрат. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.  

  
Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд и тук-там ще са обилни. През нощта против петък преваляванията ще спрат . Вятърът преди обяд ще е слаб от изток, след обяд малко ще се усили и ще трансформира посоката си. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
  
Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, на височина от към 2200 метра преминаващи в сняг. На места в Странджа и Източна Стара планина се чакат обилни количества. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР