Жалба в полицията е подал партньорът ѝ Мирослав Иванов Фирменият

...
Жалба в полицията е подал партньорът ѝ Мирослав Иванов Фирменият
Коментари Харесай

Задигнаха фирмения джип на Лена Бориславова

Жалба в полицията е подал сътрудникът ѝ Мирослав Иванов

Фирменият джип на Лена Бориславова е бил откраднат преди два дни в София, заяви " ".

Автомобилът - Toyota RAV4, e бил отмъкнат през нощта от паркинг в столичния кв. " Лагера ".

Депутатът от ПП-ДБ Мирослав Иванов, който живее на фамилна начала с Бориславова, е подал тъжба в столичната полиция.

Предполага се джипът е бил отмъкнат по метода keyless (безключов достъп). Това става, като сигналът от ключа бива прихванат с устройство. Кражбата се проверява. 

Кражбата на автомобила става в миг, в който текат разгорещени договаряния сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС дали ще продължат да ръководят дружно или това към този момент е невероятно. Преди два дни, когато е откраднато транспортното средство, стана ясно, че договарянията са " счупени ", като ГЕРБ на няколко пъти даваше отсрочвания на некоалиционните си сътрудници да подпишат споразумение за ръководство. Стигна се и до замяна на тежки реплики и искане на извинения. В каква посока не престават разговорите днес към момента не е ясно. 

През 2013 година, в нощта на 22 против 23 януари, бе откраднат джипът на тогавашния народен представител от ГЕРБ Иван Божилов. Превозното средство - БМВ Х5, изчезна от столичния квартал " Свобода ", покрай дома на Божилов. Тогава той допусна, че крадците не са били наясно чий автомобил крадат и не свърза кражбата работата си като народен представител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР