Жаирзиньо Розенструик сподели клетката с бившият шампион в тежка категория

...
Жаирзиньо Розенструик сподели клетката с бившият шампион в тежка категория
Коментари Харесай

Розенструик нокаутира Дос Сантос във втория рунд

Жаирзиньо Розенструик показа клетката с някогашният първенец в тежка категория Жуниор Дос Сантос. Двамата се биха на UFC 252 във Вегас в борба от основната карта. Двамата бойци имат много мощност и беше съвсем несъмнено, че ще има нокаут. В началото тежковозите не бързаха да стартират с замени на удари и бразилеца откри срещата с ритник. Жуниор беше по-активния войник и разцъкваше Розенструик от отдалеченост. Дос Сантос опитваше да откри Розенструик с ритник със завъртане, само че не съумя.

Във втория рунд Розенструик стартира с ритници и удари, а бразилеца не му остана задължен и му ги върна. Розенструик опита удар с ритник в главата, само че не откри задачата. Двамата най-сетне съкратиха дистанцията и Жаирзиньо вкара композиция от ляв и десен, с която смъкна бразилеца в нокдаун. Розенструик се нахвърли като оглупял с удари и за повторно смъкна бразилеца в нокдаун, откакто той опитваше да се изправи.

Дан Мърглиота се намеси и спря борбата. С тази победа Розенструик се връща на победния път, откакто преди няколко месеца загуби непобедения си статут от Нгану, който го нокаутира за 20 секунди. Жуниор от своя страна за първи път в кариерата си навлиза в серия от 3 следващи загуби.
BIGI BOY IS BACK!
— UFC (@ufc)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР