JAGUAR анонсира новата си услуга Jaguar Race Taxi, която дава възможност

...
JAGUAR анонсира новата си услуга Jaguar Race Taxi,
която дава възможност
Коментари Харесай

JAGUAR с “таксиметрова” услуга. На Нюрбургринг …

JAGUAR анонсира новата си услуга Jaguar Race Taxi, която дава опция на феновете на високите скорости и спортното шофиране да се допрян до именитата писта Нюрбургринг Нордшлайфе по един различен различен начин- като пасажери, в продължение на една или повече обиколки, в един от представителите на суперспортните F-TYPE SVR и XJR 575.

Клиентите на Jaguar Race Taxi могат да наемат своето “такси ” и да се насладят на качествата на автомобила и способностите на особено подбраните от марката професионални водачи, които да ги повозят по 20.83-километровото и със 73 завоя трасе. При предпочитание, търсачите на силни чувства ще могат да получат и видео-запис от пътуването, включително и на личното си изражение по време на екстремното преживяване.

“Пътуването във F-TYPE SVR и XJR575 Race Taxi е вълнуващо и в действителност незабравимо изживяване за всеки автомобилен ентусиаст- или за който и да било почитател на в действителност високите скорости! ”, споделя Фил Талбойс, директор на подразделението Европейски инженерингови действия. “Нашите изключително опитни професионални водачи са ветерани от надпреварата 24-те часа на Нюрбургринг, което ги прави уникално квалифицирани да демонстрират на клиентите същинския капацитет на тези изключителни Jaguar-и ”.

Суперспортният F-TYPE SVR е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 575 конски сили и максимален въртящ миг от 700 Нм. В композиция със системата за задвижване на четирите колела, автомобилът е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за минималните 3.7 секунди.

Със същия задвижващ елемент е оборудвана и втората опция, която оферират от Jaguar за такси- XJR 575. Луксозният автомобил се форсира от 0 до 100 км/ч за скромните 4.4 секунди, а оптималната му скорост на движение е 300 км/ч.

Наемането на за една обиколка на Нюрбургринг коства 200 евро, като програмата ще продължи до ноември тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР