Изявленията на САЩ за „Северен поток 2“ са пример за

...
Изявленията на САЩ за „Северен поток 2“ са пример за
Коментари Харесай

Песков: Москва е обезпокоена от изявленията на САЩ за „Северен поток 2“


Изявленията на Съединени американски щати за „ Северен поток 2 “ са образец за недобросъвестна конкуренция, това провокира безпокойството на Москва, сподели прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков, представен от съветските организации.

„ Неотдавнашните изказвания на американската страна за „ Северен поток 2 “ по чисто търговски план са въпиющ образец за недобросъвестна и нечестна конкуренция “, сподели Песков в изявление за тв Russia Today.

Песков акцентира, че Москва е „ обезпокоена по отношение на такива изказвания “.

В подтекста на думите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за отношението му към съветския му сътрудник Владимир Путин, като към съперник, Песков съобщи, че „ конкуренцията е положително събитие “. „ Светът се развива посредством конкуренция. Но при едно изискване – че конкуренцията е почтена – това е почтена конкуренция в политиката, това е почтена конкуренция в стопанската система. Това води до полемики и развиване на всички международни процеси. Ние със страдание установяваме, че не всеки път тази конкуренция има частен темперамент “, сподели той.

Песков означи, че водачите на идната среща може и да не обиден тематиката „ Северен поток 2 “.

„ Не бих споделил, че това ще е в дневния ред. Не считам, че преди всичко ще бъде обсъждано това “, сподели той.
По думите на Песков, „ Северен поток 2 “ е интернационален план, с доста акционери – доста и огромни компании от разнообразни страни. „ Разбира се, ще кажем по този начин, да се заплашват акционери или Русия и Германия със наказания при положение на по-нататъшна реализация на този план – това са такива закани, които провокират съществено безпокойствие “, сподели той.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР