Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение

...
Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение
Коментари Харесай

Тротинетката: Тръгнах да се беся, но чаршафът се развърза, полицаят ме спря да си срежа вените

" Извинявайте, доста съм зле! Искам да ми влезете в състояние и да ме разберете! Искам си у дома! Много зле се усещам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, само че не съумях.

Първият път беше с един чаршаф - вързах го, увиснах, само че паднах и не се получи. Вторият път беше по време на разходка - желаех да си прережа вените, започнах, само че служителят на реда ме видя и не стана. Искам у дома, влезте ми в състояние ".

Това сподели преди минути в правосъдната зала Даниел Йорданов, по-известен като Емили, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Днес в Пловдив районният съд взема решение дали да остави в ареста Чеченеца, Тошо Куката и Даниел Йорданов (Емили). В днешния следобяд тримата бяха доведени под засилена защита. Вътре в самата зала Йорданов безусловно през сълзи и треперейки, сподели " Искам у дома ".

Те са упрекнати за това, за това, че на 03.04.2023 година в Пловдив, като причинители, в съучастничество, са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм.

А точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили очевидеца Д.Д.Д. от Пловдив да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР