Извинението на г-н Уест дойде след собствената му вълна от

...
Извинението на г-н Уест дойде след собствената му вълна от
Коментари Харесай

Неонацистът, гост на вечерята на Тръмп, Ник Фуентес се оплаква от извинението за антисемитизъм на Кание

Извинението на господин Уест пристигна след личната му вълна от антисемитски мнения и наемането на господин Фуентес, отричащ Холокоста, да работи по неясно сериозните му оферти за Белите Къща.

Г-н Фуентес се тагна дружно с господин Уест през 2022 година в Мар-а-Лаго, където двамата дружно с алт-десния припас Майло Янополус вечеряха с някогашния президент Доналд Тръмп.

Общо, документите на FEC демонстрират, че господин Уест, който също е прочут като Йе, е платил на господин Фуентес повече от $30 000 по време на неговата президентска акция през 2020 година

Не е ясно каква действителна работа е правил господин Фуентес за Запада, в случай че има такава. акция, която не съумя да получи достъп до бюлетини във всичките 50 щата и в последна сметка не се трансформира в нищо друго с изключение на суетлив план.

Политическият престой съответства с обърканото, обществено анулиране на брака на господин Уест с Ким Кардашиян и свързаната с това грозна омраза с към този момент някогашния й другар, Пийт Дейвидсън от Saturday Night Live.

Г-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР