Известно е, че в България няма по-сплотено звездно семейство от

...
Известно е, че в България няма по-сплотено звездно семейство от
Коментари Харесай

Има ли раздяла в семейство Халваджиян? Ето кой не се появи на рождения ден на Кремена

Известно е, че в България няма по-сплотено звездно семейство от това на продуцента Маги Халваджиян и обичаната му Кремена и всеки ден е същински празник за семейството. А когато има и специфичен мотив, като рождения ден на дизайнерката, всеки член от родата удостоява с наличие следващия паметен ваучър.

Такъв беше казусът и тази година, като се изключи обстоятелството, че доста значим човек от семейството не се появи на тържеството. Както и в предходни години, Кремена и този път посрещна празника си в личното си заведение в столицата. Цял куп звездни другари на госпожа Халваджиян пристигнаха, с цел да я уважат и да я поздравят персонално, а тя сияеше в шармантен розов тоалет, който мъчно бихме могли да опишем с думи, по тази причина продължаваме със снимковия материал:





А кой беше индивидът, който по този начин и не видяхме на фотосите от купона по случай 53-тия рожден ден на Кремена? Става дума за горещата Александра, която от дълги години е обичана на сина на Маги и Кремена - Бебо. Именно красивата русокоска зарадва родителите на половинката си с две внучета и в никакъв случай не е пропущала празник на семейство Халваджиян, само че уви - тази година е друго. Сред гостите на празненството бяха Гала и Стефан, Джуджи, Боби Турбото и брачната половинка му Калина, както и доста други известни персони, с които Бебо не пропусна да си щракне фотография за спомен, само че от Алекс нямаше и диря. Какво се случва и каква е повода за отсъствието ѝ, остава цялостна мистерия.



От постовете ѝ в обществените мрежи излиза наяве, че преди няколко дни тя е била на море с двете деца и евентуално към момента са там, до момента в който в София обичаният ѝ чества с родителите си. Предполага се, че е допустимо да е имало спречкване сред Алекс и Бебо, защото от доста време се приказва, че не са от най-спокойните и постоянно спорят. В същото време обаче се твърди, че и доста се обичат. Доказателство за това са двете им деца. Свекървата Кремена в никакъв случай не е крила, че обича снаха си като родна щерка. Не инцидентно Александра работи във всички излъчвания на своя свекър, а свободното си време си също споделя със фамилията на мъжа си. Ето за какво е необичайно да не се появи на рождения ден на свекърва си. Каква може да е повода? Възможно да се е ядосала зна Бебо и на инат да е решила да остане на море с децата, вместо да пътува за празненството на майка му. Но е допустимо и фотосите ѝ от Созопол да не са настоящи, да се е прибрала в София, само че да се е наложило да остане у дома поради децата.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР