Известно е, че пенсиите на звездите са изключително ниски. В

...
Известно е, че пенсиите на звездите са изключително ниски. В
Коментари Харесай

Вижте каква пенсия взима Катето Евро

Известно е, че пенсиите на звездите са извънредно ниски. В това число попада и актрисата Катерина Евро, която получава от страната скромните 200 лева

Това не значи, че колоритната актриса мизерства и няма пари да си заплати тока. Тя заработва като инфлуенсър, а тези дни се похвали със сериозен триумф. Въпреки това моли да ѝ бъде вдигната пенсията.

" Доживях да взема и такава премия - Инфлуенсър на годината! Догодина си поисквам да ми вдигнат и пенсията! Шегата настрани! Благодаря ви за цялата поддръжка и специфични благодарности на сина ми, че ми сътвори Инстаграма - давай все по този начин, майче - ти с концепциите, аз с премиите ", с възприятието за комизъм написа Катето в профила си.

От година насам профилът на Катето е замязял на рекламна организация. Фенове се майтапят, че е поставила в дребния си джоб Александра и Даниел Петканови, които досега са първенци по брой реклами. Актрисата няма желание да се отхвърля от инфлуенсърството, защото посредством него съумява да води порядъчен метод на живот, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР