Известно е, че някои от представителите на зодиака са прекалено

...
Известно е, че някои от представителите на зодиака са прекалено
Коментари Харесай

Двете зодии, които нямат чувства

Известно е, че някои от представителите на зодиака са прекомерно чувствителни и претърпяват нещата мощно и трагично. Те също по този начин са доста емпатийни към близките, мислят за тях, раздават се на 100 %. Като зодия Рак да вземем за пример.

Други обаче са доста студени и въобще не им пука за останалите. Кои са тези зодии, които могат да бъдат упрекнати, че нямат усеща? Ето двата знака от зодиака, отговарящи изцяло на това изискване.

Близнаци

Макар че у тях бушуват всевъзможни страсти, объркващи до безумство близките с безредната си посока, Близнаците са извънредно безчувствени към заобикалящия ги свят. Те считат, че всичко им се поставя изначално – внимание, деликатност, грижа, предметни богатства, помощ. И одобряват с отворени прегръдки от всичко. Но рядко отвръщат със същото. Уверени са, че светът е основан да ги слуша по какъв начин споделят проекти, мисли и други гениалности.

Но когато близките желаят да споделят нещо с тях, Близнаците не проявават никакви усеща и съпричастност. Те могат да ви зарежат тъкмо тогава, когато изливате най-съкровените си страсти. Също по този начин са способни да ви наговорят куп грубости, без да им мигне окото, а след това да ви извърнат тил и да отидат да се забавляват някъде със личните си ползи.

Представителите на тази зодия не се подчиняват на своите усеща, просто тъй като не изобилстват от такива. Те не са нито любвеобилни, нито изгарящи от деликатност, още по-малко от състрадание и съчувствие. Но мозъкът им постоянно е ангажиран с безчет мисли, кроежи на проекти и хрумвания. Може би тъкмо тъй като мозъкът надвива над сърцето, Близнаците могат да бъдат упрекнати в апатия.

Скорпион

 Зодии, които нямат усеща

Това е зодията, която в никакъв случай не демонстрира какво изпитва. Дотолкова, че се питате – усещат ли въобще нещо тези същества? Представителите на знака са толкоз прикрити по отношение на прочувствената част от своята същина, че в никакъв случай няма да разберете какво се случва под дебелата им обвивка.

Истината е, че постоянно от вътрешната страна са безусловно раздирани от страсти. Но и че доста постоянно това са завист, злоба, яд, обвинявания към близките, жадност за възмездие – и то каква. Точно заради своята злопаметност, в случай че решат, че сте отговорни за нещо, Скорпионите могат да не трепнат пред вас, даже да плачете, да кършите ръце от тъга, да се признавате за отговорни и да казвате, че мощно съжалявате.

Дори в противен случай – те ще пробват да ви смачкат с думи, тъй че да се почувствате безусловно безличие. Не пожелаваме на никой да попадне под въздействието на прицела на Скорпиона, тъй като ще се сблъска с най-безчувствената реакция на света.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР