Известно е, че малко след развода си с Илиян, Джулката

...
Известно е, че малко след развода си с Илиян, Джулката
Коментари Харесай

Джулката показа годежния пръстен

Известно е, че малко след развода си с Илиян, Джулката още веднъж е влюбена. Всъщност, от сторитата на едрогърдата русокоска излиза наяве, че тя е почнала връзка с сегашния си другар тъкмо в края на брака с бащата на детето си. И нищо чудно връзките ѝ с служителя на реда да са почнали и до момента в който тя е била "щастливо " омъжена за Найденов.

Тя към този момент не крие кой е младокът до нея, а точно 29-годишен служител на реда, който тя назовава Тед. Също по този начин знаем, че е срещнала сина си Давид с него и даже разгласява техен общ кадър. По думите ѝ, мъникът утвърждава новия ѝ мъж, а през днешния ден научихме и по какъв начин се обръща към него. Оказа се, че Давид употребява думата "братка ". Мнозина се зарадваха, че Гани е разкрила нова обич и също по този начин, че към този момент се замисля за второ бебе.

 Джулиана Гани, Давид

В сторитата си силиконката съобщи, че мечтае то да бъде момиченце и даже желае да го кръсти на себе си или на сегашния си другар. Също по този начин сподели и годежния си пръстен, който изненадващо е избрала да носи навръх междинния си пръст.

 Джулиана Гани

Малко по-късно тя направи благ жест към обичания си Теодор, като го изненада в работното му време. Тя се насочи с такси към центъра на София, където е той сега поради митингите, с цел да му подари алена роза. Полицаят е очевидно обезпокоен от постъпката на Гани, само че и безспорно благополучен от непредвидения жест.

 Джулиана Гани

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР