Известно е, че Фънки определено не харесва примата на родната

...
Известно е, че Фънки определено не харесва примата на родната
Коментари Харесай

Защо Фънки не харесва Лили Иванова?

Известно е, че Фънки несъмнено не харесва примата на родната поп музика - Лили Иванова. Лили не е коментирала в никакъв случай връзките им, само че напълно скоро стана ясно какво Фънки в никакъв случай не е харесвал в естрадната певица и самичък е признавал, че това въздейства на оценката му за нейните фалшификати.

През 2005 година, Лили и групата "Черно було " били на общ концерт, само че Фънки закачливо споделя, че "другарката Лили Иванова е била подгряващ реализатор ", написа каналът "Cool News " във vbox7.Преди групата да излезе на сцената, Лили изпяла 7-8 песни сама, а по-късно и 2-3 дуета с композитора Митко Щерев, с който тогава били в съвършени връзки, пишат от "Уикенд ". След края на последното осъществяване на Лили конферансието на концерта показало "Черно було " като изненадата на вечерта. Това много разгневило певицата, която останала разочарована, а до ушите на Фънки достигнал коментар на Лили, че за нея е обидно да подгрява сходни музиканти, които пеят мръсни песни със мощно циничен текст.

"Групата, в която изсвирвам - "Черно було ", е единствената в България, на която другарката Лили Иванова е била подгряващ реализатор. За страдание, тази година няма да я поканим да ни подгрява, няма потребност. С Лили закачката ми е от дълго време. Безкрайно съм откровен и това не всеки път е било плюс за мен, само че пък не ми пука ", е казвал Фънки, пишат още от "Уикенд ".

През годините в "Като две капки вода ", където Фънки е жури, Лили е била много пъти имитирана. Имитацията на Лили донесе победа в "Капките " за Софи Маринова, само че единствено на полуфинала. След брилянтното ѝ осъществяване на "Скитница " продуцентът Маги Халваджиян не се сдържа и излезе на сцената, с цел да поздрави ромския славей.

Фънки обаче още веднъж иронизира Лили за възрастта ѝ, сравнявайки я с безсмъртния основен воин на хитовия сериал "Шотладски войник ", само че показа, че за него Софи се е справила отлично с въпросната задача.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР