Известно е, че дори да обърнете гръб на политиката, тя

...
Известно е, че дори да обърнете гръб на политиката, тя
Коментари Харесай

Президентът Радев с обръщение към народа: Страната се дави в скандали, оставките вече не са решение!

" Известно е, че даже да обърнете тил на политиката, тя се интересува от вас ". Това съобщи президентът Румен Радев в послание към народа във връзка началото на новия политически сезон.

" България се ръководи повече през малките екрани, в сравнение с през институциите. Скалъпени интриги засенчват фундаменталните проблеми на обществото. Страната се нуждае от хрумвания, а се дави в кавги. Оставките към този момент не са решение, а бягство от действителната отговорност.

Проблемът в страната е систематичен. Нов избирателен цикъл в директно бъдеще няма да отвори нова вероятност. Отговорното държание диктува ръководещата коалиция да се концентрира върху най-общите проблеми на обществото ", добави още президентът.

" Гражданите чакат ускорено създаване на безапелационна опция на настоящето ръководство.

Предстоят ни месеци на политическо изпитание, в което всички жители и политици имат своя дял. Онези, които не поемат своята част от отговорността, обременяват с нея всички останали. Ако политическата класа е неспособна да се оправи с проблемите, българите ще бъхдат принудени да открият нови пътища за тяхното решение.

Ще вложа своите сили в разговор и съдействие с вас и извеждането на страната към нова вероятност на развиване ", разяснява Румен Радев.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР