Известно е, че близкият контакт с диви животни може да

...
Известно е, че близкият контакт с диви животни може да
Коментари Харесай

Рибари видели мечка с буркан на главата. Било рисковано, но пробвали да я спасят (видео)

Известно е, че близкият контакт с диви животни може да бъде доста рисков за хората, само че тези риболовци нямало по какъв начин да оставят нещастната мечка в неволя.

Тази история се разиграла предишното лято. Жителите на щата Уисконсин Триша и Хърт ловили риба на езерото, когато ненадейно в далечината във водата видели доста необичайно животно. Когато се доближили станало ясно, че това е млада мечка, чиято глава била заклещена забита в буркан. Веднага разбрали, че хищникът има потребност от помощ.

Да се приближиш до сърдит див звяр, който се пробва да избяга от „ клопката “, не е доста добра идея… Но нямали по какъв начин да оставят мечката в неволя! Хората разбрали, че в случай че бъде оставена по този начин, най-вероятно няма да се освободи и ще почине от апетит и дехидратация. Трябвало да рискуват.

Жената снимала удивителни фрагменти от спасяването на мечката. Можете да видите по какъв начин протекло всичко.

За благополучие всичко минало добре. Въпреки че мечката желала да избяга от приближаващата лодка, хората я настигнали. Последвали няколко несполучливи опита за избавяне, само че в последна сметка мечката била освободена от пластмасовия капан и животното бързо отплувало, без даже да огледа спасителите си.

Но съпрузите се радват, че са постъпили тъкмо по този начин, че са създали са положително дело и са избавили нещастното животно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР