Известният в социалната мрежа като Данчо Полицая направи призив във

...
Известният в социалната мрежа като Данчо Полицая направи призив във
Коментари Харесай

Скандален пост в защита на бияча Андонов. От кого е?

Известният в обществената мрежа като Данчо Полицая направи апел във Фейсбук  за отбрана на Андон Андонов, който е на фотосите с побоите над протестиращи.

Данчо Полицая евентуално е фиктивен воин, зад който стои същински човек, само че това не е несъмнено.

Ето и мнението му, което надали би трябвало да се приема като " чиста монета ", а по-скоро като подигравка:

" Когато на 9ти септември 1944г. свирепите комунисти завладяват властта, първото им деяние е да нападат и отстранен цвета на нацията, а точно интелигенцията в България!

Масово са задържани и упрекнати най-кадърните, най-интелигентните, най-смелите и безстрашни българи, за да се смачка духа на народа и по-лесно да бъдат налагани пропаганди и операции!

80г. по-късно наследниците на същите тези комунисти се пробваха още веднъж да разрушат демокрацията, да узурпират законната власт и да наложат тирания, организирайки платени наркозависими да стачкуват предишното лято против демократично определеното държавно управление на Генерал Бойко Борисов!

Естествено подлият им проект не съумя, тъй като против себе си имаха чиновниците на Министерство на вътрешните работи, най-смелите и почтени синове на България, които ясно декларирахме, че няма да позволим България да попадне още веднъж под тирания и ще браним с цената на живота си демокрацията, справедливостта и народа български!

В последните няколко дни съществена цел на офанзивите на задкулисието е един от най-достойните, смели и горди българи, Андон Андонов, началник на бранш към профилираните част на Столична дирекция на вътрешните работи!

Андонката е мой непосредствен другар, необикновен мъжага, горделив, самоуверен, почтен и заслужен служител на реда и един от най-големите лъвове в системата на Министерство на вътрешните работи! Човек, който постоянно е помагал на слабите и нямащите! Човек, чиято благотворителна активност би впечатлила и най-предубедените жители!Професионалист до мозъка на костите си, с извънредно висок разсъдък и големи знания в извънредно доста сфери! Човек, който персонално подсигурявам е съвършеният избор за началник в системата на Министерство на вътрешните работи!

Изключително презрян опит да бъде злепоставен един български воин, чиято активност по запазване на България и българите е сравнима единствено с тази на герои от ранга на Васил Левски и Христо Ботев!

Искам твърдо да заявя: Долу ръцете от Андонката и спрете с тези операции! Видеото, което се появи от камерата зад колоните на Министерски съвет явно е манипулирано, като даже и непрофесионалист елементарно може да разпознае некадърната обработка, която извънредно доста си проличава!

Зад колоните бе мястото на, което се оказваше помощ на дрогираните младежи, защото опиатите, които бяха приели венозно ги задушаваха и им пречеха да дишат, тъй че за никакви удари или експанзия от страна на полицията не може да става въпрос!

Призовавам всички българи да не се подават на лъжите на мафията и задкулисието, завладяли България и твърдо да заявят поддръжката си за Андон Аднонов! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР